Ethische dilemma’s en de gemeentejurist 

Terugblik en vooruitblik

De VNG Juridische 2-daagse van 2 en 3 oktober 2023 in de Heerlickheijd van Ermelo was mede dankzij u een succes met zo’n 400 aanwezigen per dag. U vindt op deze pagina binnenkort alle beschikbare presentaties en eventuele bijlagen.

De volgende VNG Juridische 2-daagse vindt plaats op maandag 7 en dinsdag 8 oktober 2024 op Papendal in Arnhem. 

Gemeenten moeten tegenwoordig inspelen op een veelheid aan ontwikkelingen. De maatschappelijke opgaven vragen veel en de bijkomende transities zijn groot. Ze vertalen zich vaak in nieuwe wetten en regels die direct gevolgen hebben voor de gemeentejurist. Stilzitten is geen optie!

Tijdens de 15de editie van de VNG Juridische 2-daagse trakteren wij u op twee interessante vakinhoudelijke dagen met als hoofdthema: Gemeenten in transitie. Ook bieden wij u concrete mogelijkheden tot netwerken aan.

Zet u 7 en 8 oktober alvast in uw agenda?

Ja, zet de datum voor 2024 in mijn agenda

Presentaties

Sprekers

Team Recht

Praktische informatie

Data 2024
Dag 1: maandag 7 oktober 2024, locatie n.t.b.
Dag 2: dinsdag 8 oktober 2024

Doelgroep
De VNG Juridische 2-daagse is speciaal voor gemeentejuristen en juridisch beleidsmedewerkers. Ook andere gemeentelijke (beleids-)medewerkers zijn van harte welkom.

Organisatie
De VNG Juridische 2-daagse is een gezamenlijk initiatief van VNG Connect en Team Recht van de VNG.

Contact
De logistieke organisatie is in handen van VNG Connect. Voor vragen kunt u contact opnemen via 070 - 373 84 58 of vngconnectcongressen@vng.nl